Ovih dana je jedna od glavnih tema u nasem regionu bilo vjencanje poznatog pjevaca Ljube Perucice koji je odlucio da stane na ludi kamen sa svojom izabranicom Katarinom poslije dugog vremenskog perioda koji su proveli u vezi. Naime, atraktivna Katarina privlaci paznju gdje god da se pojavi, a kako su njih dvoje odavno zaljubljeni jedno u drugo, nije bilo nikakve sumnje da ce do vjencanja doci, samo je sve bilo pitanje vremena.

Sada nakon sto je konacno vjencanje iza njih, Perucica je objavio da ce ovih dana da publici predstavi svoju novu pjesmu, baladu koja se zove “Dolazi nase vreme”, a pjesma je zapravo simbolican dar za Katarinu, koja je inace naprosto zaljubljena u novu LJubinu pjesmu, te je upravo ona bila ta koja je insistirala da je pjevac objavi tek nakon sto se vjencaju.

Zbog toga, odlucili su da ce i odgoditi svoj medeni mjesec, te da ce na isti tek otici pocetkom naredne godine. Sada ce Perucica da ima dosta obaveza koje se ticu promocije pjesme, a ima i odavno zakazanih nastupa, koje je on morao da ispostuje jer je prije svega jedan profesionalac.

Mi bismo rado culi vase misljenje o njemu, ali i o njegovoj novopecenoj supruzi, pa nam pisite u komentarima da li su vam se dopali ili i niste bili pretjerano impresionirani ovim parom. Hvala sto nas pratite iz dana u dan i sto ste i dalje tu sa nama! Da li vi imate neke komentare ili sugestije za nas i nas rad?

Preporučeno
Loading..