Anđelka Prpić je definitivno jedna od mnajpoznatijih glumica u celoj regiji,a ono što je doživela krajem prošle godine, definitivno će joj pomoći u marketing smislu. Definitivno, njen brak sa bivšim suprugom je pukao,a kada su mediji u Srbiji saznali da je trudna već pet meseci, svi su se pitali ko je otac deteta, jer se ni sa kime nije pojavljivala u javnosti.

Tada na scenu stupa prava mala španska sapunica, jer se saznalo da je u vezi sa najboljim prijatljem bivšeg muža, koji i,m je čak bio i venčani kum, sada već davne 2011 godine. Na sve to, on je bio u vezi punih 11 godina, a Anđin bivši suprug je trebao da im bude kum na venčanju?! Mnogi zbog ovog aosuđuju Anđelku Prpić, a ona je dobila najbolju moguću besplatnu reklamu.

Međutim, i na nju ova cela priča ima itekako velikog pritiska, pa je jednostavno odlučila da bar malo napusti Srbiju i da sačuva svoju trudnoću. Čitava takva situacija čini se da je dozlogrdila glumici, pa je rešila da spakuje kofere i napusti našu zemlju do daljnjeg, a selidba Anđelke Prpić trenutno se čak čini kao rešenje koje nikoga ne bi trebalo da iznenadi.

Naime, ona je odlučćila da spoji ugodno sa korisnim, pošto za mesec dana ima dva velika projekta koja može da radi uporedo, a dešava se u Hrvatskoj, tako da će ona malo da zameni Srbiju sa “Lepom našom”.

Preporučeno