Kada je riječ o pripadnicama ženskog spola i njihovom dotjerivanju, iako je sasvim razumno da svako od nas u svakom trenutku želi da izgleda što bolje moguće, s vremena na vrijeme se desi da neke žene naprosto obore muškarce s nogu, a u današnje vrijeme stalno se mijenja koja će to dama da uživa u svojih pet minuta slave, posebno kada je riječ o društvenim mrežama i sličnim medijima.

Ovih dana svi pišu o starleti i ujedno nekadašnjoj učesnici „X Faktora“, Kloe Kan, koja je privukla pažnju medija cijelog svijeta kada se pojavila u jednom itekako provokativnom, ali prije svega zavodoljivom izdanju na aerodromu kada je išla na jedno kraće putovanje u Španiju. Ono oko čega su se svi složili jeste da je Kloe ovom prilikom izgledala više kao da je krenula na neki nastup, umjesto da je krenula na putovanje.

Obukla je kratki top bez ikakvog grudnjaka, što se u svakom slučaju dopalo muškarcima koji su bili prisutni i u blizini ovom prilikom, a ujedno je top bio i skoro potpuno providan. Dolje je nosila dugu suknju koja je savršeno isticala njene izvajane obline, pa nije ni čudo što su i naši mediji u regionu pisali o ovoj itekako atraktivnoj ženi.

Kako god, bilo je i onih koji se nisu dali zavarati njenim pokušajem da skrene pažnju na sebe, te se njima uopšte nije svidjelo kakva se pojavila na aerodromu. Mi bismo rado čuli i vaše mišljenje o ovom njenom outfitu, pa nam pišite u komentarima ispod našeg današnjeg članka!