Današnji ovaj kišni dan ćemo malo da zamenimo sa lepom vesti, jer svakodnevno imamo priliku da pročitamo neku lošu vest koje nas zatrpavaju sa svih strana. Saobraćajne nesreće, masovna i serijska ubistva, silo vanja, pljačke smao je segment onoga što stalno možemo da pronađemo na društvenim mrežama, platformi jutjuba i internet portalima. Danas u nastavku ovog članka bavimo sa domaćom estradom, i osobama koje nisu baš toliko u gro planu.

Svetu je postala pomalo muka od Jovane Jeremić, Jelene Karleuše i Cece Ražnatović, a imamo i jako puno poznatih pevača i glumica koji itekako zaslužuju svoje mesto pod suncem. Na neki način će tema da bude povezana sa Ražnatović, jer govorimo o jednoj od tri sestre iz Titela koje su prozvane “srpskim kardašijankama”. Naravno da se radi o sestrama Rodić, a jedna od njih je imala sjajan ulov, pa se udala za Veljka Ražnatovića.

Reč je o Bogdani, koja je i najastarija sestra od njih tri, kje su celi život bile sa roditeljima a porodičnom biznisu kojeg rade sa piletinom. Ali, ostale su druge dve sestre, koje su htele ili ne, jednostavno moraju se udati za nekog poznatog, jedna je već uspela da osvoji Šijana, koji je postao otac pre mesec dana, tako da imamo i najmlađu ćerku koja polako postaje nestrpljiva.

Dugo vremena u medijima su Natašu Rodić povezivali sa sinom Zlate Petrović, ali tek sada se saznalo da nije u pitanju Jovan, nego je u pitanju totalno neko drugi, čak je reč o “anonimusu”. Objavila je sliku na Instagramu, a odmah su se komentarima upisale i njene sestre.

Preporučeno