Svaki par, kojem je cilj da budu zajedno i da nešto ostvare zajedno, želi da bude što iskreniji jedno s drugim i da ta veza naravno potraje, sve do samog krunisanja.

Kako bi znale da vas vaš muškarac stvarno i istinski voli, mi smo za vas pripremili rečenice koje će vam tada reći.

Usrećuješ me
Muškarac kad voli ženu, onda će joj davati do znanja koliko mu je ona bitna i koliko je sretan što je s njom i pored nje.

Ne želim se zabavljati s drugim djevojkama
To je ono što će pokazati da je sretan pored vas i nema nikakvu potrebu da flertuje sa drugim djevojkama. Pravi muškarac koji je u vezi, bit će uvijek vjeran i poštovat će svoju djevojku uvijek.

Volio bih da mi se pridružiš
Onda kada se nekome dopadnete, tada će vas uključivati u svoj život. Zvaće vas na razne događaje i imat ćete svoje zajedniče planove.

Želim ti pomoći
Kada vas neko voli onda će se truditi da vam pomogne, uz tu osobu ćete postati puno bolji, zbog toga što će izvući ono što je dobro. Usmjeravat će vas, i neće vam škoditi nikad.

Želim te upoznati sa svojom porodicom
Ako muškarac misli ozbiljno s vama, onda će da vas upozna sa svojima. Isto tako, interesovat će se da upozna vašu porodicu.

Useli se kod mene
Ako ste duže u vezi i imate ozbiljne planove, onda će željeti da živite s njim.

Udaj se za mene
Ovo je fraza koja se odnosi na parove koji su duže u vezi. Ako ste dugo u vezi, a partner vam nikada nije, pa ni u šali spomenuo brak, morate se zapitati.

Preporučeno