Otkrivena je dobro čuvana tajna zbog koje bi se mnogi mogli naljutit. Predviđanja babe Vange su se ostvarila. Iz tog razloga ova 4 horoskopska znaka trebaju biti na posebnom oprezu. U svojim je pororčanstvima najavila potpunu financijsku propast 4 znaka zodijaka. Baba Vanga je predvidjela šta će koji znak zadesiti ove godine. Ovo horoskopsko proročanstvo je do sada bila strogo čuvana tajna jer sadrži proročanstva koja mogu da izazovu veliku paniku. Međutim pored toga, ono taođer sadrži i savjet babe Vange kako se boriti sa ovom crnom magijom, siromaštvom i bijedom. Horoskop Ovaj se horoskop ne smije dijeliti sa drugima, i ne smije se koristiti datum druge osobe, jer je opasnost od upadljivog oka ogromna.

Škorpija

One imaju oštru intuicijiu i tačno znaju ko kako razmišlja i to sve iz samo jednog pogleda. Obzirom da sve proživljavaju kroz neku dubinu, imaju vrlo istančanu sposobnost da prepoznaju šta bi se sljedeće moglo desiti. Svjesno preuzimaju rizik, iako im unutrašnji glas govori kako će i šta biti. One obožavaju uzbuđenje i akciju, pa iz tog razloga nekada neće da poslušaju čak ni sebe, a to se u najviše navrata dešava kada je ljubav u pitanju.

Strijelac

Kod ovog je znaka intuicija na stand by, dok ne pronađu neki svoj unutrašnji mir. Kada se to desi, slijedi rad na intuiciji koja može biti zaista velika. Obzirom da je ona povezana sa unutrašnjim zadovoljstvom, ukoliko ne pronađu mir, ni one same neće biti biti zadovoljne.

Ribe

Ribe su veliki duhovnici i često im se dešava da sanjaju stvari koje im ukazuju na nešto, da li to bio neki važan događaj koji bi mogao uslijediti ili neke stvari koje se kasnije zaista obistine. Za ovaj znak je također bitan unutrašnji mir, kao i zadovoljstvo koje kasnije prerasta u intuiciju. Njihov moto je “ja osjećam”, a on zapravo opisuje njihovu sposobnost i izraženu intuiciju.

Vodolije

Vodolije spadaju u zaista “duboke” znakove koji imaju moć da osjete skoro pa sve oko sebe. Iako su jako društveni, umiju da izgledaju veoma čudno.

Preporučeno