Željko Joksimović sa svakim pravom vrijedi za jednog od najpoznatijih estradnih pjevača u našem regionu, pa samim tim nije nikakvo čudo što se uvijek dosta pisalo o njegovom privatnom životu. Ako još na to dodate da je i njegova supruga, Jovana, javna ličnost i izuzetno atraktivna voditeljica, možete shvatiti zbog čega je baš ovaj par uvijek bio tako interesantan kada je u pitanju domaća publika.

Njih dvoje su se prije nekoliko mjeseci odlučili da presele u elitni dio grada, te su čak i stan u kojem su dosad živjeli odlučili da zamijene kućom, a ako je suditi po dosadašnjim reakcijama, zbog te svoje odluke se još pak nisu pokajali. Nove komšije poznatog para su imale puno toga da otkriju za medije, ali ono što je sve pozitivno iznenadilo jeste što je bilo jako malo negativnih komentara na njihov račun.

Naime, ono što je iznenadilo sve koji žive u blizini njihove nove kuće jeste to što se Jovana zaista trudi da dosta vremena provede sa svojom djecom, te se stalno igra sa njima u velikom dvorištu koje je sastavni dio njihove nove kuće. Uvijek je u prirodnom izdanju, iako su je dosad samo na televiziji gledali potpuno dotjeranu.

Priznaju da češće viđaju pak nju, nego pjevača, kako je on dosta odsutan, te su svi primjetili i skupocjeni crni automobil koji Željko trenutno koristi. Par je prijatan prema svima, a posebno Jovana, koja se potrudila da se upozna sa većinom komšija iz svog novog kvarta. Šta vi inače mislite o ovom paru?

Preporučeno
Loading..