Kada je riječ o domaćim izvođačima, činjenica je da je rjetko ko na početku za ozbiljno uzimao MC Stojana koji je imao itekako drugačije pjesme kada je počeo da se pojavljuje na našoj sceni. Malo ko je vjerovao da će mu to donijeti slavu u kakvoj danas uživa, ali ipak, on im je dokazao da su ga pogrešno procijenili. Inače, MC Stojan je otkrio da po svakom nastupu zarađuje oko osam hiljada eura, pa je očigledno da zaradi veliku cifru na godišnjem nivou ako se uzme u obzir da nastupa skoro svakog vikenda.

Kako god, ono što malo ko zna jeste da osim pjevanja, MC Stojan ima još nekoliko izvora prihoda. Osim zarade koju ima od pregleda na društvenoj mreži Youtube, MC Stojan ima nimalo zanemarljivu zaradu i od brenda trenerki koje je on pokrenuo, kao i od jednog pića na koje je odlučio da stavi svoj potpis. Ipak, on je poznat i kao jedan od pjevača koji puno voli da ulaže u svoje projekte, u svoje pjesme i spotove.

Samo jedna njegova pjesma je imala 97 miliona pregleda na Youtube-u pa je očigledno da MC Stojanu, šta god da su mu drugi predviđali trenutno u životu uopšte nije loše.

Ne sumnjamo da je mnogo njegovih kolega koji bi se rado mijenjali s njim, a nećemo ni pričati o običnim smrtnicima koji bi se drage volje mijenjali za njegova primanja. Šta vi inače mislite o MC Stojanu, da li ga simpatišete ili baš i ne?

Preporučeno
Loading..