Saša Matić je u svakom slučaju jedan od najpopularnijih domaćih pjevača, a odmah možemo tvrditi da je itekako omiljen kod publike koja izuzetno cijeni njegov rad i trud, ali i činjenicu da je riječ o nevjerovatno talentovanom pjevaču. Kako god, ovih dana je Matić došao u centar medijske pozornosti zbog svoje porodice, mada to inače nije slučaj, kako on jednostavno nije jedan od onih pjevača koji privlače pažnju na sebe svojim privatnim životom.

Naime, Saša Matić je u jednom intervjuu govorio više o svom braku sa suprugom Anđelijom, a ono što je sve iznenadilo jeste to što je on rekao da je ponosan na to što je atmosfera u njihovom domu uvijek pozitivna, barem kada je on tu, te da ne bi mogao ništa drugačije ni da podnese, jer je on jednostavno takav tip.

Saša Matić je otkrio da kada se navršilo 16 godina njegovog braka sa njegovom suprugom, da taj dan nisu ni proslavili nešto značajnije, te da jednostavno takve stvari vole samo da obilježe zbog sebe. Njihov odnos je uvijek bio zasnovan na ljubavi, podršci i poštovanju, a kroz godine koje su iza njih, ništa se nije značajnije mijenjalo.

Rado bismo čuli i vaše mišljenje o njihovom braku koji iako izgrađen na malo neobičnim principa očigledno djeluje kao izuzetno stabilan. Da li se vi slažete sa nama ili imate nešto pak drugačije mišljenje o svemu tome? Pišite nam u komentarima ispod našeg današnjeg članka! Hvala što pratite naše objave iz dana u dan i što ste i dalje tu sa nama!

Preporučeno
Loading..