Mnogobrojne spekulacije su se vrtile ovih dana o prevarama i skandalima a glumica se ipak pojavila na ulicama Los Anđelesu u jednom krajnje neobičnom izdanju. Naime Anđa je šetala sa djecom na sebi čak nije imala ni šminku već samo karmin na svojim lijepim usnicama.

Ona je svoju djecu vodila na ručak a paparaci su je uslikali ali zanimljivo je da je čak ni prolaznici nisu supjeli da je prepoznaju.

Glumica zaista ima ogromne probleme sa kilažom te mnogi sumnjaju da je razvod od BREDA NA NJU DODATNO UTJECAO PA JE OVAKO PROBLEMATIČNA S KILAŽOM.

Jolie se obavezala da će se profesionalno ponašati u dobi od 16 godina, ali joj je u početku bilo teško proći audiciju, često joj se govorilo da je njeno ponašanje “previše tamno”. Ona se pojavila u pet studentskih filmova svog brata, snimljena dok je prisustvovao (1991), Lenny Kravitz “Stand by My Woman” (1991), “Alta Marea” Antonella Vendittija (1991), The Lemonhead “It’s About Time” (1993), i Meat Loafov “Rock and Roll Dreams Come Through” (1993). Počela je učiti od svog oca, jer je primetila njegov način posmatranja ljudi da bi postali poput njih. Njihov odnos u tom periodu bio je manje napet, s Jolie shvativši da su oboje “drame queens”.

Jolie je svoju karijeru započela kao profesionalna filmska karijera 1993. godine, kada je odigrala svoju prvu vodeću ulogu u nastavku filma Cyborg 2, koji je bio ravno-na-video, gotovo ljudskom robotu dizajniranom za korporacijsku špijunažu i atentat. Bila je toliko razočarana filmom da nije slušala ponovo godinu dana.  Nakon prateće uloge u nezavisnom filmu Bez dokaza (1995), glumila je u svojoj prvoj holivudskoj slici Hakeri (1995). Kritičarka Njujork tajmsa Janet Maslin je napisala: “Kate se ističe, jer se mrči još kiselo nego [njene ko-zvijezde] i ona je rijetka ženska haker koja pažljivo sjedi na svojoj tipkovnici u top-top vrhu.” Hakeri nisu uspeli da ostvare profit na blagajni, ali su nakon njegovog video izdanja razvili kult

 

Preporučeno
Loading..