O Nostradamusu je do daanašnjega dana apsolutno sve ispričano, i definitivno više nema niti jednog detalja, a da ovdašnja javnost, kao i svetska nije saznala. Naime, on je živeo u 18 veku, a ovaj svetski poznati travar, je na početku samo pravio lekove od trava, i razne čajeve, a kasnije je shvatio da je dobar i u predviđanju nekih nadolazećih događaja.

Jako brzo se pročuulo za njega, a odjednom su svi dolazili u omaleni fransucki Tuluz, gde je on živeo i tražili da im proriče sudbinu. Poostao je jako poznat do 50 godine života, a do smrti je prorekao jako puno dešavanja u budućnosti, koja su se apsolutno sva desila do današnjega dana. Najavio je da će Rusija imati jednog Vladimira koji će da vlada do smr*i, što je u jednu ruku do sada već i pogodio.

Također je pogodio da će Amerika jednog dana imati crnog predsednika što se također jako brzo ostvarilo, ali je na vlasti ostao tek 4 godine. Pogodio je i da će se desiti i 1 i 2 Svetski rat, kao i mnogo prirodnih i elementarnih nepogoda koji su pogodili zemaljsku kuglu, godinama nakon njegove smrti. Tako se sada na društvenim mrežama pojavila priča o živom Nostradamusu iz Brazila, koji se zove Aatos Salome, a koji ima 36 godina, i koji je postao već velika legenda u svojoj zemlji.

Za njega se zna kako je javno predvidio smrt britanske kraljice Elizabete II, te je predvidio i pandemiju korona virusa, ali i velike požare i poplave koji su se desili u svetu u poslednjih 5 godina. On je sada predvideo i 3 Svetski rat, koji bi se trebao desiti 2024 godine.

Preporučeno