Svima nam je poznato da su privatni životi zvijezda estrade veoma burni i puni pogrešnih odluka. S obzirom na to nije ni čudo da mnogi od njih imaju vanbračnu djecu koju čak neki nisu ni priznali. Neki pak ne plačaju alimentaciju, ili ne žele da ih više viđaju uopšte i zapostavljaju ih. Mnogi od njih su završili na sudu iz istih razloga a danas vam donosimo priče nekih od najpoznatijih ličnosti sa naših prostora.

Kada je Tina Ivanović rodila svog sina Danijela imala je samo 17 godina. Kada je htjela da ga vidi njen bivši suprug je zajedno sa svojom porodicom učinio sve da je spriječi u tome. Tina je u više navrata izjavila da se nije odrekla svoga sina ali da joj suprug jednostavno nije dopuštao da ga vidi. Nekoliko puta je dolazila ispred kuće gdje je živio njen bivši suprug u nadi da će vidjeti svoga sina. Jednom je uspjela da ga uhvati kako vozi biciklo ispred kuće, i tada mu je dala nešto novca i rekla mu da je ona njegova mama.Tina više od 10 godina nije vidjela svoga sina a kada je njen sin porastao našao ju je i od tada se redovno viđaju.

Pjevač Miroslav Ilić je već godinama na sudu sa svojom bivšom djevojkom Mirjanom Antunović koja želi da dokaže da je on otac njenog sina, međutim Miroslav odbija uraditi DNK analizu.

Dragan Kojić Keba naprimjer nije nikada htio da ima išta sa svojom kćerkom Inom, koju je dobio sa Ljiljanom Jevremović, te je čak bio i na sudu sa Ljiljanom jer je odbio plaćati alimentaciju.

Preporučeno
Loading..