Imaju odnosi koji tek počinju sa sramežljivim pogledima i sramežljivim pokušajima da se držite za ruke.

Ili ste možda dugo u vezi, ali ona pokušava da zadrži udaljenost i skriva oči. Ovi znakovi će da vam pomognu da razumijete šta se dešava u vašem odnosu vez ikakvih riječi.

Sve je u redu, sviđate se jedno drugom
Primjetili ste da vaš partner hvata vaš pogled i drži pogled još duže nego što bi trebao, ukoliko se poslije nekog vremena radnja ponavlja, možete biti sigurni da mu se sviđate. Ukoliko se tokom razgovora ili šetnje vaš partner pokušava okrenuti prema vama, to je itekako znak da je on zainteresovan za vas.

Ukoliko žena ima osjećaje prema tebi, podsvjesno će saviti tijelo prema vama dok naizgled normalno sjedi. U ovom slučaju, muškarci pokušavaju izgledati jače i veće. Uspravljaju se s rukama. Tokom razgovora, nekad se oslanjaju na zid s rukama na nivou ramena kako bi ušli u vaš osobni prostor.

Ukoliko počnete primjećivati da vam ruke često dodiruju slučajno, čak i ukoliko za to nema pravog razloga, možete biti sigurni da je interes za vas ogroman.

Nekada biste mogli primjetiti da je nakon što ispirča neku šalu, osoba gleda u vas i čeka baš vašu reakciju, ovo je očigledan znak simpatije, inače zbog čega bi to radio?!

Muškarci se inače prestanu smijati široko, oko dobi od pet, šest godina. Ukoliko primjetite da muškarac u vašoj blizini ima holivudski osmijeh, ovo definitivno može značiti da je stvarno istinski sretan.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Preporučeno