Vjerujemo da nema osobe, koja bar malo da prati narodnu muziku a da do sada nije čula za slučaj suđenja miroslava Ilića i njegove bivše devojke. Mirjana ga je još prije par godina optužila da je otac njenog sina, a miroslav nije htio da čuje za tu opciju. Sredinom prošle godine Mirjana Antonović službeno je potvrdila da je beogradski sud presudio da je biološki otac njezina sina Devina pjevač s kojim se godinama borila za skrbništvo, a nastavili su izlaziti novi detalji njihove veze, kako pred sudom, tako i u medijima.

Mirjani nije bilo nimalo teško, te je napisala i knjigu o cijeloj njenoj sudbini, ali i odnosu sa popularnim srpskim pjevačem.  “Ovo malo istine” je njen naziv, a otkrila je da je, između ostalog, Ilić, ljubavnica i supruga poznatih pjevačica Mirjane Antonović i Gordane imala Neugodan telefonski razgovor i strašne prijetnje koje su upućene njoj i sinu. “Zatekla sam se u stanu sestre Jelice u Beogradu u osmom mjesecu trudnoće. Standardno jutro, pijemo čaj, jedemo slatke medenjake i ugodno razgovoramo. Razgovarali smo o imenu Kristijan, jer je to bila Miroslavova želja za ime njihovog sina. Kad je u hodniku zazvonio telefon, Jelica je skoknula do trgovine. “Ja sam Gordana Ilić, ko je tamo, bre?” upitao je promukli ženski glas s druge strane slušalice. “Molim vas Mirjanu Antonović”.

“A ti si ona amerikanka? Što otima tuđe muževe?  Čuj, fufo bjelosvjetska, ne ide ti to kao što misliš!” Smaknuču i tebe i MIroslava, jesi li čula? ‘siktala je u slušalicu. ‘Gospođo Gordana, molim vas da stišate ton i bijes, bilo što o mogućim prijetnjamaa, posavjetujte se sa svojim suprugom i mojim zaručnikom Miroslavom’, rekla sam mirno. Slušaj, bezobraznice, ja sam mu zakonita žena i želim sve da se prekine i to odmah! Ti si jeftina zabava, nisi ni prva ni posljednja što je pokušala da nas razdvoji!

“Gospođo Ilić, ja zaista ne mogu i ne želim s vama razgovarati na ovakav način, jer ne razumijem takvu vrstu komunikacije. Drago mi je da smo se upoznali, molim te nemoj me više gnjaviti, molim te ne obraćaj mi se više “Trudna sam , i ne želim nikako da se uznemiravam pa znam da ćeš me razumjeti, vidimo se ako bog da nikadak!” Taj me poziv toliko potresao da sam se razbolila. Glavom su mi odjekivale prijetnje ubojstvom mog nerođenog djeteta. Žao mi je Miroslava” – napisala je Miriana u spomenutoj knjizi.

Preporučeno