Svima je poznata činjenica da je život u Americi jako skup, posebno u Njujorku.

Ne samo da se stanovi iznajmljuju po tako visokim cijenama, nego je i sam standard života skuplji nego u svim drugim gradovima kao što je hrana i sve ostale potrepštine.

Kako bi se izborili sa ovim, mnogi stanovnici ovog grada su primorani da posmatraju stvari na mnoge drugačije načine. Oni smišljaju jedinstvene načine da žive u ovom gradu, a danemaju baš tolike troškove.

Tako je djevojka po imenu Felis Koen pronašla najinotavniji način da živi u Njujorku i njenu metodu sigurno do sada nikada niste vidjeli, ma ni slično ovome.

Koenova živi u na Aper Vestu u Njujorku i nalazi se na samo par koraka od najvećih atrakcija, kao što je Linkoln centar i Central park. Od ovog opisa, možete da pomislite da ona plaća jako visoku cijenu same stanarine.

Međutim, za svoju sobu ona mjesečno plaća samo 700 američkih dolara. I iako je to za nas idalje mnogo i skupo, za Njujork je to baš baš jeftino, jer kako smo već kazali život tamo je jako skup, ali sva sreća standard života je puno bolji nego kod nas, čak se ni porediti ne može.

Ipak, bez obzira na to ona se morala odreći nekih stvari. Dakle, ona živi u stanu od osam kvadratnih metara, a to vjerovatno nije veće od vaše dječije sobe, ali nekako Koenova uspjeva da cijeli svoj život stavi u ovu super malu sobu.

Ono što je najbolje od svega jeste da je ona profesionalni organizator, tako da njoj ovakav način života dođe kao sasvim normalna stvar.

Preporučeno