U luksuznom domu Nede Ukradena, jugoslovenskom zvezdom često vlada euforija ”

“Nedinijeva unuka, bliski rođak Aleksandra i Nede i mali Dušan, glavni su krivci za to, a njihova baka je njihov najveći saveznik Od svih putujućih pjevača, koji su proslavili 50 godina na estradiozima, donosi poklone”
I kako je sama govorila za srpski bljesak, početak njenog života koji je sanjala bila je stvaranje velike porodice koja sada nije imala tog 60-godišnjaka.

Odrastao sam kao jedinica, kao moja ćerka. Ona je moja najveća snaga. Bog mi je zahvalio Peetinom Zetom za davanje najvećeg blaga svijetu, mojoj unuci, moja tri najveća vozača i moju sreću. Ja sam stvarno srećna žena, i ne tražim ništa više od života. U ovim godinama imam publiku od 7 do 77 godina, pored srećne porodice, i više želim.

Elena, kćerka pevačice, rekla je da je Neda rijetko kod kuće za izvođenje i putovanja.

Rekla je da su Ninini najbolji potomci na svijetu oduševljeni i da joj je sve lakše ići s njima. Kada su djedovi i bake napušteni nakon duge i ozbiljne bolesti u februaru, mogli su se samo smijati crnčinom ustima i okrenuti joj misli. Sreća je toliko velika da moraju pozivati ​​telefone i pisati poruke jedni drugima, tako da se Neda uvijek može odmoriti i izolirati. Retko, ima energiju kao niko, scena ima moć zmaja, i kod kuće sa bakinim unucima.

Preporučeno
Loading..