Mladen Vojičić Tifa je definitivno jedan od najprepozantljivijih muških vokala u celoj regiji. Čovek je preko noći postao brend, a pre svega zahvaljujućiu svojoj bogatoj karijeri, koju je imao sa Bijelim Dugmetom. Oni su tako, 90 godina prošloga veka punili dvorane i stadione u bivšoj Jugoslaviji,a  nakon raspada dugmeta, popularni Tifa je krenuo sa solo karijerom. 

Tifa je danas izgrađen čovek, a po medijima se jako puno puta može pročitati da je on Aca Lulas u rokenrol muzici, a on nikada nije hteo da priča na tu temu. Njegova porodica je po njegovim rečima njegova najveća snaga, a pored supruge Ljiljane ima i ćerku Saru, koja je krenula očevim stopama. peva u jednom gotik bendu, jako naporno radi, a kako je i sama izjavila, njen najveći kritičar i merilo, jeste njen otac. 

„Nikad nisam htela da oca preterano uplićem u svoju muzičku karijeru, da se eksponiram preko njegovog imena. Rekao mi je da je uvek tu za sve što mi treba, ali da treba da se izborim sama. Slažem se s tim, mada u poslednje vreme često sednemo uveče, popričamo o tome šta smo radili, dokle smo stigli i imam njegovu podršku. Sve što snimim, pustim njemu da čuje, jer mi najviše znače njegov i mamin komentar. Na njihovim licima odmah vidim valja li ili ne ono što uradim“, rekla je jednom prilikom.

Lepotu je nasledila od majke Ljiljane, koja je nedavno imala jako veliku zdravstvenu bitku. Imala je jako retku,. ali i više nego tešku bolest homeopatija. Međutim, danas se izborila sa tom bolešću.

Preporučeno