Luna Đogani je jedna od najpopularnijih rijaliti učesnica u našem regionu u ovom trenutku pa nije nikakvo veliko čudo što upravo o njoj stalno pišu mediji u regionu. Sve sada zanima koji su Lunini planovi, te da li planira da se pomiri sa svojim bivšim partnerom sa kojim je bila u vezi skoro šest mjeseci dok je trajao rijaliti. Ipak, Luna kaže da ona ima namjeru da zaboravlja loše stvari u životu, te da nema vremena ni prostora u svom životu da se brine o onome što joj se ne sviđa.

Otkrila je da za svoje bivše momke, Slobu Radanovića sa kojim je bila dok je trajala prva sezona Zadruge, te za Marka Miljkovića, sa kojim je bila u drugoj sezoni smatra da bi joj se trebali barem zahvaliti, jer je ona jedan od glavnih razloga zbog kojeg su njih dvojica uspjeli da osvoje dobra mjesta u finalu rijalitija, smatrala je Luna. Za sebe kaže da je uvijek bila skromna, ali da su to jednostavno činjenice.

Dalje je rekla da joj je zaista drago što im je ona pomogla i omogućila takvu popularnost koju njih dvojica sami sebi vjerovatno nikad ne bi uspjeli da priušte.

Njena izjava povodom ovoga je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama, a dok njeni fanovi misle da je ona u svakom slučaju u pravu, drugi smatraju da je ovo znak da joj je njenih pet minuta slave već udarilo u glavu, te da u svakom slučaju neće uspjeti da se održi dugo u svijetu showbizza. Šta vi mislite?

Preporučeno
Loading..