Anastasija Kvitko je žena koja mnoge ostavlja bez daha i kada ona odluči da pusti fotkicu na Instgram mnogi padaju u trans i počnu da se preznojavaju.. Ovu ljepoticu prati nevjerovatnih devet miliona ljudi a mnogi smatraju da je ona ruska Kima Kardašijan. u Nastavku možete vidjeti o kakvoj fatalnoj ljepotici je riječ.

Provokativnije fotografije ove ljepotice možete pogledati OVDJE.

Anastasia Kvitko rođena 25. novembra 1994. je ruski model glamura i preduzetnik.
Kvitko je rođen i odrastao u zapadnoj Rusiji u regionu Kalinjingradske oblasti i preselio se u Sjedinjene Države u svojim kasnim tinejdžerskim godinama. Prvo se preselila u Majami da se bavi modeliranjem. Nakon kratkog boravka u Majamiju, preselila se u Los Anđeles kako bi se bavila modeliranjem na puno radno vrijeme.


Kvitko se preselio iz Rusije u Sjedinjene Države kako bi se prvo bavio modeliranjem u Majamiju, zatim u Los Anđelesu. Poznata je po svojoj 38-24-42 figuri.  Nakon što je odbijena od strane više agencija za modeliranje, umjesto da se zakune da će izgubiti krivulje, pretvorila ih je u svoj zaštitni znak.

Zbog njene figure i prisustva na društvenim medijima, Kvitko, koji je od 2017. imao preko 6 miliona Instagram sljedbenika, nazvan je ruski Kim Kardashian.  Kritizirali su je i kritičari i sljedbenici koji tvrde da se namjerno modelira na stvarnoj zvijezdi Kim Kardashian. Rekla je u jednom intervjuu: “Sviđa mi se Kim Kardashian, ali ne volim da se uporedim sa njom – ona je daleko iza mene.”

Kvitko je u intervjuu iz 2016. otkrio da je za vrijeme svog boravka u Majamiju bila opljačkana na mjestu pištolja, zbog čega je imala ozbiljne pomisli na Ameriku i njene snove u oblikovanju karijere.