Sreću u trećem krugu “Zvezda Granda” okušali su i 28. godišnji Haris Mujević iz Rožaja i 21. godišnja Irma Hasić iz Tuzle.

Prvi takmičar se predstavio sa pjesmama Molitva za Magdalenu i Ajde ajde Jasmina, a kandidatkinja je odabrala pjesme Kako sam te voljela i Med i žaoka. Na kraju ovog duela rezultat je bio pet prema pet, ali je preglasavanje odlučilo da u slijedeće kolo ide Irma.

Direktor Saša Popović je otkrio da je Irma u prošlom krugu dalje prošla kroz iglene uši, ali da je sada u ovom krugu opravdala svoju poziciju. Najkompetentniji član žirija Dragan Stojković Bosanac je prokomentarisao da je Irma bila sjajna i da ima lijepu boju glasa, kao i to da ima osjećaj da Haris pomalo stagnira.

“Samo malo daj dinamike, a inače si odličan pjevač”, smatra Bosanac, dok je Đorđe dodao da je on ozbiljan frajer.

“Način na koji si Dragojevića otpjevao je pretrčavanje preko postojećeg materijala. Ovo je samo dokaz da nisi dovoljno čuo pjesmu, dok si drugu numeru pjevao kao iz malog prsta”, rekao je Džordž, dok je Irmi čestitao na lijepoj emociji.

Ali, pjevačica Viki Miljković je imala jednu jako zanimljivu opasku, a to je da ovaj pjevački par savršeno izgleda na sceni, ali kao ljubavni par.

“Fali vam samo matičar”, dodao je neko iz žirija, što je nasmijalo sve koji su bili u studiju.

“Jako me raduje kad vidim lijepe i mlade ljude koji lijepo pjevaju i koji se lijepo ponašaju”, rekla je Marija koja je inače Harisova mentorka. Ona je zadovoljna kako se predstavio u trećem krugu i čestitala oboma na zaista sjajnom duelu.

Jelena Karleuša je isto tako imala zanimljivu opasku, a to je da Harisa treba da ostavi djevojka, da bi naučio šta je to patnja i istu primjeni na pjevanje, dok je za Irmu kazala da ima emociju u glasu.

“Zaista izgledate kao mlada i mladoženja. Je l’ se desi nekad u Zvezdama Granda neka ljubav? Ima li kakvih simpatija?”, pitala je Karleuša, a ostali članovi žirija objasnili su joj da se u ovom takmičenju rodile mnoge ljubavi, pa čak i bebe.

Preporučeno