Jedno od ubjedljivo najpopularnijih muzičkih takmičenja u našem regionu je bez ikakve sumnje takmičenje „Zvezde Granda“ koje je već godinama jedno od najgledanijih emisija i šou programa ovog tipa, kako se produkcija uvijek trudi da uvede neke promjene koje će privući što više gledatelja i publike. Ne može se reći da su loši u tom zadatku, kako je činjenica da ovo takmičenje stalno obara stare rekorde. Tako će i u novoj sezoni čije je snimanje već počelo biti nekih promjena.

Naime, Snežana Đurišić i Saša Popović su u prošloj sezoni kao članovi produkcijskog žirija također birali kandidate koje su spremali za naredne krugove ove emisije, ali su ipak donijeli odluku da se oni više neće baviti ocjenjivanjem kandidata, te da će njihovo mjesto da preuzme u budućnosti gostujući član žirija. Naime, oni članovi žirija koji budu imali čast da budu gostujući članovi žirija će imati priliku da biraju kandidate s kojima bi željeli da rade i da surađuju.

Što se tiče Snežane, ona je otkrila da će ostati u „Zvezdama Granda“, ali će odsad da radi kao član produkcijskog žirija i muzički urednik. Njena uloga će biti da pomogne i direktoru, ali i svim kandidatima.

Ne sumnjamo da je publika u svakom slučaju već uzbuđena oko nove sezone muzičkog takmičenja koje je pružilo šansu mnogim mladim pjevačima i pjevačicama da se okušaju na velikoj sceni, te da pokažu zbog čega se to baš oni ističu u odnosu na sve druge mlade i talentovane ljude koji im budu konkurencija.

Preporučeno
Loading..