Naš svijet je prepun priča o neobičnim životnim situacijama koje da nam neko ne ispriča ni sami ne bi pomislili da je moguće da se desi. Društvene mreže danas su prepune ispovijesti o ovakvim situacijama i ovo je jedna od ispovijesti muškarca kojem je brak zamalo bio uništen.

Naime kako je on izjavio, život sa suprugom mu je bio idealan i njihov brak savršen, sve dok se njihov sin nije oženio, kada su nastali svi problemi. Od samog trenutka kada je njihova snaha ušla u kuću ona je počela da mu se nabacuje i da ga provocira, međutim to nije bio vrhunac. Kada je snaha zatrdunila ona je slagala da je dijete njegovo i da je on nju napastvovao sve vrijeme, te da je dijete njegovo.

On je uradio sve i kleo se da ne bi nikada prevario svoju suprugu međutim nakon tog incidenta više mu niko u porodici nije vjerovao i od tada je svaki dan bio ispunjen svađama i uvredama, kako on opisuje čisti pakao. U jednom trenutku priznaje on sam da nije mogao više da trpi snahine laži i da ju je udario i slomio joj nos. Naravno policija je došla i njegova žena i sin su ga htjeli tužiti za to što je učinio, međutim snaha nije to dopustila i nekako je sredila da prijava upšte ne postoji i da se njemu ništa ne desi.

Kada su jednog dana se našli njih dvoje sami u kući pitao ju je zašto mu to radi, na šta je ona odgovorila da je to zato što ga voli od prvog dana kada ga je upoznala. Ono što nije znala jeste da je on čitav razgovor snimao, koji je pokazao svojoj ženi i svom sinu. Na kraju mu je čak i rekla da će mu biti žena ako prizna sina, iako dijete jeste bilo njegovog sina. Međutim porodica je bila strpljiva i čekali su da rodi dijete pa da je onda otjeraju jer su željeli zadržati dijete. I od tada je sve po starome.

Preporučeno
Loading..