Jedan od najpoznatijih srpskih sportaša svih vremena, Novak Đoković je ovih dana ponovo slavio titulu koju je osvojio na Wimbledonu, nakon što je uspio da savlada jednog od svojih najvećih rivala svih vremena, Rogera Federera. Obojica su dali svoj maksimum, a navijači su imali priliku da uživaju u jednom od najboljih mečeva na cijelom turniru. Nakon pobjede, srijedu večer je Novak proveo u društvu svojih najbližih, kako su svi oni imali itekako veliki razlog za slavlje.

Osim Novakove pobjede, i mlađi Đoković, Đorđe, je slavio svoj 24. rođendan, pa su tako svi primjetili tortu koju su mu pripremili ovom prilikom. Očigledno je da su svi oni jako bliski, te da se trude da su u svakom trenutku tu jedni za druge, a ništa drugačije nije bilo ni ovaj put. Zabava je bila vrhunski organizovana, a najbitnije je da su se svi itekako dobro zabavili, pa su tako nekoliko fotografija podijelili i na društvenim mrežama.

Inače se zna da je Đorđe već nekoliko godina u vezi sa Tijanom Ralić, studenticom koja na društvenim mrežama ima čak 45 hiljada pratitelja, a mnogi pretpostavljaju da će se i mlađi Đoković uskoro oženiti, te da će Tijana biti ta koja će izgovoriti sudbonosno „da“.

Ipak, zasad nisu govorili dalje o tim planovima, a Novak je iskoristio priliku da se opusti sa svojim najbližim, a i sam je priznao da mu poslije turnira najviše nedostaju njegova djeca kojih se zaželi poslije napornih mečeva i dugog izbivanja od kuće, što je posve razumljivo u njegovom poslu.

Preporučeno
Loading..