Jedan od najpoznatijih tenisera na cijelom svijetu je u svakom slučaju srbijanski sportista Novak Đoković, koji je u godinama koje je proveo na terenu uspio da osvoji sve titule koje su mu bile u opticaju. Naravno, on se slaže da je talenat bitan, ali da su trud i rad daleko bitniji i da igraju mnogo veću ulogu u svemu tome. Kako god, Novak je uvijek bio beskrajno zahvalan na podršci njegove supruge Jelene, koja se na tribinama nalazi uvijek kada joj to njene obaveze dopuštaju.

Jednom prilikom je Novak odlučio da sa svojim brojnim pratiteljima na društvenim mrežama podijeli koja je to njegova skrivena strast i hobi koji dijeli sa svojom suprugom. Naime, izgleda da su Jelena i Novak dobri i u pletenju, pa su se jednom prilikom pohvalili slikom koja je mnoge iznenadila. Đoković se u opisu fotografije našalio da je u tom trenutku bio intenzivno fokusiran na pletenje dok je  napolju kiša padala, a vidi se da mu je Jelena pokušavala da pomogne.

Ovaj par je upravo iz ovakvih razloga jedan od apsolutno najomiljenijih u našem regionu, ali imaju fanove širom svijeta kako je svima krajnje simpatično kako su njih dvoje jedno drugome najbitnija i najveća podrška.

Novak je u mnogo navrata dokazao da je prije svega porodični čovjek i da su mu Jelena i njihova djeca na prvom mjestu, te da mu ponekad jako teško pada što zbog posla biva odsutan od kuće, kako mu njih troje itekako često i mnogo nedostaju. Šta vi mislite o njihovoj porodici?

Preporučeno
Loading..