I dalje mu nije jasno kako se sve ovo uspjelo desiti.

“Sve ovo mi je još uvijek neobjašnjivo. Cijele prošle godine sam se samo molio da izdržim još malo i da me sreća pogleda da to dočekam i sasvim slučajno sam i – dočekao, da ne povjerujete. To mi je bila najveća želja u mom životu”.

Ovim riječima se obratio autor emisije “Inside edition” 31. godišnji Dejvid Mekmilan iz Vašingtona koji je sticajem čudesnih okolnosti, umjesto da kupi u prodavnici keks i začin kari, primio vakcinu Moderna koja je namjenjena protiv korona virusa.

Dejvid je ušao zajedno sa drugaricom u supermarket koji se nalazi tik uz apoteku. U marketu su se nalazile u to vrijeme radnice apoteke ali i medicinska sestra koja je nudila preostale dvije vakcine kompanije Moderna.

“Pitala me je da li sam zainteresovan za Moderna vakcinu protiv korona virusa. Naglasila je da su joj preostale samo još dvije doze čiji rok trajanja samo što nije istekao”, ispričao je Dejvid dodajući da nije mogao da vjeruje šta zapravo sluša.

“Kazao sam da hoću, znajući da milioni Amerikanaca čekaju u redu za nju. Nisam oklijevao ni sekunde”, dodao je
Dejvid.

On još uvijek smatra da je ovo pravo novogodišnje čudo koje mu se desilo zbog toga što je u većem dijelu prošle godine samo osluškivao preko vijesti kada će krenuti masovna vakcinacija.

Kako i sam kaže ovo mu je bila velika želja od samog trenutka kada je saznao da je vakcina protiv korona virusa napravljena.

Preporučeno