Kada saberemo brojeve 2, 0, 2 i 1, zbir iznosi pet, što u numerologiju upućuje na slobodu.

Ovo su lijepe vijesti, s obzirom na to da je prethodna godina uzburkala živote svih nas, unijela pometnju u našu svakodnevnicu, te smo sa toliko željom iščekivali da se završi. Nova donosi početak i uliva nadu da će se situacija pokrenuti itekako nabolje. Zbog toga je pravi trenutak da se pozabavimo predviđanjima, a poznato je da nam brojevi od 1 do 9 mogu itekako pomoći u tome.

Broj 5 koji smo spomenuli u uvodnom dijelu vezuje se za višak, ali samo u pozitivnom smislu, višak slobode, bjega, avanture i rizika. Za razliku od prethodnih 12 mjeseci, više ćemo uživati, družiti se i zabavljati, ali promjena će teći postepeno i uz prisutan oprez.

Možda se pitate kakvo je to značenje zbira brojeva 2, 0, 2 i 0, i da li smo mogli da predvidimo nepovoljnom razvoj dešavanja u toku prošle godine.

Dakle, broj četiri predstavlja strukturu, ali ovog puta smo bili svjedovi njenog urušavanja. Zbog toga, nameće se dilema kako prigrliti slobodu poslije perioda neizvjesnoti, a odgovor je vrlo jednostavan, treba prihvatiti date okolnosti i krenuti dalje sa svim novim idejama.

Nepoznati će postato novo normalno, ali nas ono može da dovede i u pozitivnom smjeru.

Bilo kako bilo, vjerujemo da su svi svjesni toga da ova godina ne mora da se previše trudi kako bi bila bolja od prošle godine. Ali, na nama je samo da vidimo šta nas to čeka u ovoj, i bitno je da se nadamo boljem.

Preporučeno