Kada je riječ o razlici u godinama, činjenica je da se većina poznatih i slavnih ličnosti u svijetu showbizza na to uopšte ne osvrće, a glumica Prijanka Čopra i pjevač Nik Džonas su jedan od najboljih primjera jedne veze koja je itekako funkcionalna, te koja je čak na kraju bila krunisana i brakom, bez obzira na to što su svi bili uvjereni da ista nema šanse, samo zato što je Prijanka starija od svog izabranika deset godina.

Inače, o njihovoj vezi je počelo još da se priča u maju 2018. godine, a nedugo nakon svega toga, pjevač i glumica su otišli u rodnu Indiju gdje je Nik upoznao njene roditelje. Nakon toga su se prvi put zajedno pojavili, na poznatoj Met Gala večeri, a onda je došao njen rođendan, kada je Nik odlučio da je zaprosi. Do decembra su već bili i u braku, pa bi se tako moglo reći da su od tad na sedmom nebu.

Kada ih vidite zajedno u javnosti, mnogi se znaju našaliti da Prijanka više izgleda kao da je majka Niku, nego kao supruga, a kada se ona sredi kao što svaka pripadnica ženskog spola voli, tek tad biste rekli da je razlika u godinama još veća.

Kako god, nikad se nisu pretjerano obazirali na silne negativne komentare koji su se pojavljivali, pa tako ni ovaj put nije bilo ništa drugačije. Rado bismo čuli i šta vi mislite o njihovoj vezi, kao i o onima koje su slične njihovoj. Pišite nam u komentarima ispod članka.

Preporučeno
Loading..