U posljednjoj sezoni popularnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, mlada Džejla Ramović koja inače dolazi iz Goražda, Bosne i Hercegovine je bila ta koja je odnijela pobjedu, te se sa svakim pravom može reći da je naprosto sve oborila s nogu, a dokaz za to je i činjenica da je dobila najviše glasova i od stručnog žirija, ali i od publike koja je vjerno glasala za nju sve do samog kraja, te joj pomogla da pobijedi.

Nakon pobjede, jedva je dočekala da ponovo ima vremena da provodi sa svojom porodicom i prijateljima, ali ipak, nakon finala su je dočekale brojne nove obaveze koje se ona trudi da izbalansira. Sada je njena mentorica, Marija Šerifović vodi sa sobom na sve svoje nastupe, pa i dalje provode jako puno vremena zajedno.

Za Mariju je Džejla u nekoliko navrata rekla da je bila zaista i više nego odlična mentorica, kako je znala da nađe ravnotežu između toga da bude stroga i da ohrabri svoje kandidate da se na velikoj sceni koja zna da bude itekako strašna za amatere, da daju svoj maksimum i da se pokažu u najboljem svjetlu.

Svi se slažu da je sa Džejlom Marija obavila odličan posao, ali da je ipak Džejla izuzetno talentovana djevojka, pa tako je uvijek bila riječ samo o nijansama na kojima se trebalo raditi. Ipak, vremenom su njih dvije postale jako bliske, a to se najbolje vidi po svim fotografijama koje i jedna i druga objavljuju na svojim nalozima na društvenim mrežama koje jako često ažuriraju.

Preporučeno
Loading..