Ni u 2021. godini nećemo ostati bez velikih planetarnih događaja, tako da nas očekuje niz retrogradnih planeta i pomrčina na koja moramo da obratimo pažnju.

Iako nas očekuje par teških aspekata, astrolozi ističu da će 2021. godina biri mnogo bolja od 2020. godine. Zbog toga glavu gore i pripremite se za nove odluke, potjeru za željama i za snovima.

Sada kada se 2020. godina bliži kraju svi se možemo složiti da je za nas predstavljala jedan veliki udar sudbina, avantura i test kojoj se nikako nismo nadali.

U 2020. astrolozi ističu da se dogodilo par značajnih astroloških događaja koji su donijeli ogromne promjene širom svijeta. I prije nego što se godina završi očekuje nas Velika konjukcija 21. decembra koja će da otvori novu Eru Vodenjaka.

Ni u 2021. godini nećemo ostati bez velikih planetarnih događaja, očekuje nas niz retrogradnih planeta i pomrčina na koja moramo da obratimo pažnju.

Zato će i 2021. godina biti intenzivna i donijet će nam par važnih astroloških dešavanja:

1. Novo doba Vodenjaka
Poravnjanje Saturna i Jupitera u Vodenjaku zove se Novo doba Vodenjaka i donosi nam progresivnu energiju.

U februaru 2021. godine sedam astroloških tijela će biti pozicionirano u znaku Vodenjaka i tada će energija ovog zračnog znaka biti najdominantnija. Fokusirat ćemo se na više humanitarnog rada, tehnološka dostignuća kao i na opšte dobro.

2. Merkur u zračnim znakovima Zodijaka
Vodenjak niji jedini zdračni znak koji će uticati na našu sudbinu u 2021. godini, tako da nas očekuje retrogradni Merkur u tri zračna znaka: Vodenjaku, Blizancima i Vagi.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Preporučeno