Jelena Karleuša je jedna od najpoznatijih pjevačica na domaćoj estradi, pa je samim tim i jedna od pjevačica o kojima se ubjedljivo najviše piše u domaćim medijima. Često je u samom centru medijske pozornosti zbog svojih ekstravagantnih kostima u kojima se pojavljuje na svojim nastupima, te se svi slažu oko toga da ona ima posve jedinstven i za naše prostore itekako neobičan modni ukus.

Već godinama unazad privlači pažnju na sebe upravo svojim specifičnim izgledom, a to je nešto što je činjenica za nju još od početka njene karijere. Kako god, mnogi je često znaju napadati zbog navodnih plastičnih operacija koje je imala na sebi, a neki je optužuju i da je u potpunosti promijenila svoj lični opis u godinama koje su iza nas. Kako god, ona je nedavno na svom profilu na društvenoj mreži Instagram odlučila da sa svojim fanovima podijeli jednu sliku koja je privukla mnogo pozornosti.

Naime, Jelena je napravila poređenje između toga kako je to ona izgledala 1996. godine i kako izgleda danas, a uzela je baš onu sliku na kojoj se vidi da se njen stil, barem kada su u pitanju frizure i nije toliko promijenio. Evo koju je to sliku Jelena objavila na svojim društvenim mrežama.

Svi su bili iznenađeni zbog ove slike koju je podijelila sa svima, a komentari puni komplimenata su dolazili sa svih strana. Kako god, i mi bismo rado čuli šta vi inače mislite o ovoj pjevačici, da li je simpatišete ili baš i ne i šta mislite o njenom stilu?