U Srpskim medijima se definitivno ništa posebno ne dešava u poslednje vreme. Mi danas govorimo o Bogdani Ražanatović, koja je opet kao i pre tri godine, glavna vest u Srbiji, pošto čeka rođenje novog deteta. Prema poslednjim informacijama, koje dolaze iz Beograda, ona i Veljko su se već odlučili za ime dečaka, a njegovo ime će da bude Krstan.

Termin je u junu mesecu, a ceca, veljkova majka se već uveliko priprema za dolazak i novog, drugog unuka po redu. Termin je u junu mesecu, a Anastasija i nije baš puno prisutna, jer većinu vremena provodi kod dečak Nemanje Gudelja u Španiji, koji nastupa za Sevilju. Ako je pratite na Instagramu možete i da vidite da je ona redovna na domaćim utakmicama, dok, kada je gudelj u gostima, onda ostane kući i ide po raznim šopinzima.

Što se tiče Veljka i Bogdane, oni već dve godine žive u Titelu, u kući koju su dobili na poklon od njenih roditelja. Veljko je već tada rekao da je puno bolje za malog Željka da odrasta u prirodi, a ne u Beogradu, kojeg se trudi da izbegne, što je više moguće. Sada je Bogdana na Instagramu izbacila jednu fotku koja je sve uzbudila, a u pitanju je ona sa bebom. Međutim, postavila je fotku kada je dobila malog eljka, a svi su pomislili da se mali Krstan rodio pre vremena:“Moja želja da se ne pojavljujem pred kamerama proističe iz toga jer nisam odrasla u tom okruženju. Nemam nikakvo iskustvo u tome i za mene je to nešto novo. Ne opterećujem se javnim eksponiranjem” – kazala je pre izvesnog vremena.

Preporučeno