Smatra se da oblik vaših nogu može da otkrije neke stvari o vama.

Sada pogledajte ovu sliku pa probajte odrediti svoj oblik, a u nastavku možete otkriti kako ustvari to predstavlja vas kao osobu u ljubavnoj vezi.

Tip A
Osobe koje imaju ovakav oblik nosu su inače jako nježne i osjećajne. Stidljive su i neće baš lako da započnu konverzaciju sa osobom koja im se sviđa na neki način. Jako su privlačne, ali čekaju da druga strana započne određen vid konverzacije.

Tip B
Žene koje imaju ovakav obil nogu su jako harizmatične i opuštene. Zbog toga im nije problem da započnu konverzaciju sa osobom koja im se dopada, ali često budu glavne u vezama a to obično nikako nije dobro, obzirom da je većina muškaraca za to da oni vode glavnu riječ i da partnerke na svaki način štite.

Tip C
Djevojke koje imaju ovakav oblik nogu su inače jako romantične i osjećajne. One pružaju pažnju i ljubav, ali to naravno očekuje i sa druge strane. Ako se loše ponesete prema ovim ženama, budite na oprezu, zbog toga što će vam vratiti za to.

Tip D
Žene sa ovim oblikom nogu su pune podrške i razmijevanja. One su jako ambicionzne i ne odustaju baš tako lako. Nikada ne žele da rizikuju i uvijek će dobro promisliti prije neke odluke.

Nadamo se da ste uspjeli pronaći svoj oblik nogu, i da ste uspjeli nešto novo saznati o sebi, obzirom da malo ljiudi zna da njihove noge mogu otkriti dosta toga.

Preporučeno