Seka Aleksić je pjevačica koja traje na estranoom nebu već dugi niz godina. Naime, pjevačica je konstantna kada je muzika u pitanju a  i po pitanju fizičkog izgleda može se reći da je jedna od atraktivnijih žena na estradi.

Ipak, nekada nije bilo tako. Naime, Seka se nekada užasno oblačila a imala je i ogromne probleme sa kilogramima.

O stilistima:

Osobni stilista savjetuje pojedince o novim modnim trendovima, stilovima odjeće, bojama i šminkanju. Ličnu stilistu ne treba mešati sa stilistom garderobe, koji bira odeću za objavljene uredničke karakteristike, štampane ili televizijske reklamne kampanje, muzičke spotove, koncertne predstave i javne nastupe poznatih ličnosti i modela. Osobni stilisti rade s jednim klijentom, dok su stilisti garderobe često dio većeg kreativnog tima koji surađuje s modnim dizajnerom, fotografom, umjetničkim direktorom, frizerkom i vizažistom kako bi sastavili određeni izgled ili temu za konkretnog projekta.
Lični stilista se bavi pojedincem, a ne određenim modnim brendom.

Sa nedavnim porastom slave slavnih stilista, kao što su Rachel Zoe, Brad Goretsky, Trinny i Susannah, i Gok Wan, i zasićenost reality televizijskih emisija koje uključuju makeovers i svakodnevne živote ličnih stilista Rachel Zoe Project), javnost je pojačala svoj interes i svijest u razumijevanju teorije koja stoji iza postizanja stilova koji im odgovaraju. Lični stilisti se sada bave ovim zahtevom i služe široj javnosti koja uslugu smatra luksuzom, ali korisnim iskustvom.

Postoji veliki broj ličnih stilista širom sveta, a brojevi stalno rastu. Ugledni lični stilist će biti povezan sa akreditovanim industrijskim tijelom, kao što je Federacija Image Professionals International (FIPI), koja postavlja industrijske standarde u skladu sa City i Guilds i ima sjedište u Velikoj Britaniji. Obuka se nudi u brojnim školama za slike i može trajati intenzivan mjesec za završetak.

Velika Britanija ima rastuću industriju ličnih stilista, koji nude stilske i modne savjete i imidž konsalting za korporativne klijente.Širok spektar dizajnerskih i highstreet prodavnica u Londonu čini ga rajem za osobne stiliste, pa tako i London posebno je u srcu modne zajednice, a neki kažu da je London postao modna prijestolnica svijeta