S vremena na vrijeme se na internetu počne pričati o nekim proizvodima čija se kvaliteta itekako hvali,  a ubrzo poslije toga većina pripadnica ženskog spola dobije želju da isti isproba, pa se dogodi prava navala na određene produkte.

Nešto slično se dogodilo kada su svi počeli da pričaju o pilingu za stopala koji se inače zove „Baby foot“, a taj produkt je stigao čak i do Srbije, gdje je jedna žena napisala detaljnu recenziju o njemu. Naime, riječ je o plastičnim čarapama koje su ispunjene nekom tečnošću koja je sluzava, a ona je bila jako skeptična na početku da će joj to ikako pomoći da riješi svoj problem.

Reklame su obećale stopala koja će biti mekana kao kod bebe, a ona je spustila svoja očekivanja na nulu i ipak probala ovaj proizvod. Maska se nosi 90 minuta ispod običnih, pamučnih čarapa, a u narednih nekoliko dana je primjetila da joj se prsti i pete ljušte na nekoliko mjesta, pa je smatrala da je to taj fascinantni efekat o kojem svi pričaju. Ipak, prevarila se.

Iz dana u dan se perutanje pojačavalo, da bi nakon dvije sedmice saznala da je zapravo na stopalima imala ogromne količine mrtve kože, koja se tek sad odvojila od njenih stopala. Cijela peta je odjednom bila ružičasta i nježna, da bi na kraju treće nedjelje otkako je koristila ovaj piling imala tako mekana i nježna stopala, da je i ona sama bila u šoku, a tek svi ljudi oko nje koji su vidjeli samo te krajnje rezultate.