Jako često na društvenim mrežama imamo priliku da čitamo o nekim pričama koje nas zaista uspiju da ostave bez daha. Tako vam u našem današnjem članku donosimo jednu priču o ženi iz Ajdaha, koja je tri decenije u svom vlasništvu imala svoju staru kuću svoje prabake, a kako je nekretnina bila u potpunosti oronula i istrošena, niko o njoj nije ni vodio nekog računa, sve dok jednog dana ova žena nije odlučila da je krajnje vrijeme da se po tom pitanju nešto i uradi.

Naime, nakon što je prikupila potrebna finansijska sredstva, odlučila je da se baci na posao renoviranja, a nije se uopšte obazirala na sve negativne komentare koji nikako nisu zvučali ohrabravajuće. Mnogi su joj poručili da jednostavno baca svoje vrijeme i da se ne isplati na ovakvo nešto ni ulagati truda, kako je sve previše propalo. Ona je vjerovala u drugačije, a na kraju se ispostavilo da je bila i u pravu.

Uložila je u renoviranje negdje između 35 i 40 hiljada dolara, ali nije žalila nijednog uloženog centa nakon što je vidjela rezultate i šta je sve uspjela da napravi svojim trudom. Ne sumnjamo da ćete zbog ovoga i vi sami da ostanete bez riječi.

Kako god, komentari su dolazili sa svih strana, a mnogi bi rado unajmili ovu ženu da im pomogne da i oni od svojih starih nekretnina naprave nešto novo i moderno i nešto što bi im olakšalo njihov svakodnevni život. Kako se vama čini sada ova mala kuća, da li vam se dopada?

Preporučeno
Loading..