Rijaliti program Zadruga je jedno od takmičenja koja su ubjedljivo najgledanija u našem regionu, a iako publika voli da prati i druge rijaliti programe, ovaj show je jedan od vodećih kada je u pitanju naš region. Još jedna sezona se polako privodi kraju, pa će tako publika da bude ta koja će imati čast da odluči ko je ove sezone najviše zaslužio da sa sobom kući ponese titulu najboljeg, ali i vrijednu nagradu od pedeset hiljada eura.

Jedna od takmičarka koje su u proteklih nekoliko mjeseci privlačile veliku pažnju je u svakom slučaju i Aleksandra Subotić, koja je u ovaj rijaliti ušla zaručena sa Davidom Dragojevićem, da bi je potom David zamijenio sa Anom Korać, nakon što ju je javno, pred svim kamerama i prevario u rijalitiju. Iako je to bio veliki šok za Aleksandru, ne može se reći da je ona nešto dugo tugovala.

Naime, poslije finala Zadruga, Subotićka je odlučila da želi da ode u Crnu Goru zajedno sa svojom kćerkom Magdalenom, ali i sa svojim izabranikom Petrom, sa kojim planira uskoro da se nađe pred matičarem, kako je ludo zaljubljena u njega.

Aleksandrin dečko jedva čeka da se njegova partnerica ponovo nađe napolju, te je otkrio da planira da s njom i sa njenom kćerkom provede cijelo ljeto uživajući na moru, kako je to ono što je Aleksandra i zaslužila poslije svega. Kako god, ostaje da vidimo u narednom periodu da li će za njih zazvoniti vjenčana zvona ili će ipak to još malo da odgađaju.

Preporučeno
Loading..