Već duži vremenski period na našim prostorima su rijaliti programi itekako popularni, a jedan od prvih na našim prostorima bio je “Veliki brat”, koji su u to vrijeme baš svi gledali, kako je to bilo nešto novo i dotad neviđeno.

Pobjednica “Velikog brata” sezone 2011. godine, bila je svima poznata Marijana Kovačević, koja je osim novčane nagrade, nakon rijalitija dobila i novog partnera. Naime, iako je u to vrijeme, Marijana bila u braku sa Ivanom Čvrljkom, javno ga je prevarila, a nakon što se rijaliti program završio, Marijana i njen novi ljubavnik, Nikola Nemešević Nemeš su nastavili svoju vezu i napolju. Marijana je bila posve sigurna da je Nemeš upravo ono što joj treba, pa nije prošlo dugo prije nego se ona razvela.

Novi par je 2016. godine odlučio da stupi u brak, a kao mjesto gdje su odlučili živjeti, izabrali su Hrvatsku. Mnogi su navijali za njih i za njihovu ljubav, te je većina smatrala da će njihova ljubavna priča dugo da potraje, ali ipak, prevarili su se. Poslije samo godinu dana zajedničkog života, Marijana i Nemeš su shvatili da ipak nije to to što im treba, pa su krenuli različitim putevima.

Danas, Nemeš se vratio u Beograd, te je u svom gradu nastavio da radi kao radio voditelj, te se inače bavi i muzikom, a Marijana je počela da radi u jednom kafiću. Njoj se opet sreća osmjehnula na ljubavnom planu, pa tako sada uživa sa novim partnerom, a često dijeli njihove zajedničke slike i na nalozima na društvenim mrežama.

Preporučeno
Loading..