Ovaj glumac kaže da se još od saradnje na Montevideo, u svim projektima Bjelogrlića osjećao kao kod kuće i otkriva da mu je jako emotivno blisko vrijeme u kojem je živio kralj kafana.

Malo ko od glumaca može da se pohvali da mu je 2020. godina bila plodna godina, a među njima je svakako i Andrija Kuzmanović koji je radio kako u pozorištu tako isto i na filmu i serijama.

– Lijepo mi je, definitivno je rad nešto što me pokreće u mom životu. Ali isto tako smatram da ljudi u svemu treba da nađu mjeru, da znaju dokle mogu da dobace, dokle mogu da idu. Prošle godine sam imao dosta posla. Vidjeću ove godine kako je sve to i ispalo. Bez obzira na to što sam u jednom trenutku išao sa seta na set, mislim da sam donio neke različite ljude na ekran koji će prijati gledaocima. Zadovoljan sam onim što sam sebi obećao i koliko sam zapravo i ispunio. Kada imaš previše posla, desi se nekada da ti se koncentracija pomuti, ali mislim da sam se koncentrisao na posao u 2020. godini i ništa drugo nisam uspio da uradim osim posla. Tako sam i želio. Uz dobar dogovor koji imaš sam sa sobom možeš da napraviš više stvari u isto vrijeme i to je zaista super stvar – kaže za “Blic” Andrija Kuzmanović.

GLumac je isto tako radio na seriji “Zlatni dan”, ali i na filmu “Zlatni dečko”, a smo ga tako pitali da li mu je i život zlatan.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Preporučeno