Ovih dana je cijeli region bio potresen vijestima da je srpska misica, Dijana Milojković, koja je imala samo 33 godine preminula nakon borbe sa teškom bolešću. Udarna vijest je svima teško pala, a bez ikakve sumnje je da je najteže članovima njene porodice, te bliskim prijateljima. Među ožalošćenim je i Dijanin bivši partner, Stefan Karić koji je mislio da će Dijana da bude žena sa kojom će osnovati porodicu i provesti ostatak svog života.

U više navrata je Karić poslije prekida veze sa misicom govorio oko toga da su raskinuli zbog obične gluposti, te da je bio uvjeren da će oni da se vjenčaju i da imaju djecu zajedno. Zaljubio se u nju u trenutku kad ju je prvi put ugledao, te kaže da je ona bila njegova najveća ljubav. Prekinuli su zato što je ona u Karićevom starom telefonu pronašla dopisivanje sa nepoznatom djevojkom, a on joj je slagao o čemu se tu radilo, iz želje da se ne ljuti na njega, ne sluteći da ona već zna šta se izdešavalo.

Njihov raskid je bila stvar principa, toga su oboje bili svjesni, pa kada je Dijana počela da muči bitku sa bolešću, Karić joj je pružao svoju bezuslovnu podršku. Kada je ona počela da gubi svoju kosu, i on je obrijao svoju glavu.

Na kraju se od svoje ljubavi oprostio emotivnom porukom na društvenim mrežama gdje je izrazio želju da će se opet sresti u nekom drugom životu, te da će ona zauvijek za njega da ostane pobjednik te borbe.

Preporučeno
Loading..