Imali smo situaciju odnosno incident u regionu kada je isplivao snimak kako jedan od pripadnika ministarstva unutrašnjih poslova u Srbiji šamara mladića u autu naišlo je na veliko negodovanje javnosti. Policija je tvrdila kako je muškarac napravio veliku štetu na parkiranim automobilima kao i da je bio alkoholiziranom stanju kada je verbalno napadao službena lica. Snimak je doslovno zapalio društvene mreže, a pripadnik ministarstva unutrašnjih poslova koje prekoračio svoja ovlašćenja će svakako odgovarati za svoje nedjelja jer to da je izgubio kontrolu od bijesa prema prestupniku se apsolutno ne može smatrati nikakvim opravdanjem.

Međutim sa druge strane postoji i druga strana priče. Istina je da je muškarac kojem je izmireno 1,9 promila alkohola u krvi na automobilima koji su bili parkirani u blizini lomio retrovizore a kada je policija stigla na lice mjesta on im je psovao majku i sve što mu je u tom trenutku padalo na pamet. Jednom od policajaca je puknuo film, jer su i oni samo ljudska bića kao i svi mi ostali, a zatim je uradio ono što nije smio i zbog toga će sada odgovarati Sada ga sačekaju najstrožije kazne a moguće da će čak izgubiti posao.

Tako će deblji kraj izvući policajac koji je udario vezano lice, nego vezano lice koje je lomilo retrovizore. Ovo je izjavio kolega policajca koji je sa njim bio u tom trenutku i koji je stao u odbranu svog kolege. Međutim mnogi se neće složiti sa njim jer istina je da su i policajci ljudska bića kao i svi mi ostali međutim oni moraju da se ponašaju u skladu sa zakonom da ne smiju sebi nikada dozvoliti da ih i kada oduzme bijes u tolikoj mjeri da na način na koji je postupio ovaj policajac.

Preporučeno