Na početku ove godine, svi mediji u regionu su pisali o navodnoj aferi koju je bh. fudbaler Ognjen Vranješ imao sa popularnom estradnom pjevačicom Jelenom Karleušom. Naime, prvo su se pojavile te glasine, a onda je Ognjen navodno bio taj koji je sa novinarima podijelio eksplicitne fotografije na kojima je Jelena pozirala za njega. Ona je to odmah demantovala, a čak je podnijela tužbu i protiv svih medija koji su o tome pisali, kao i protiv Ognjena.

To je imalo velikih posljedica po njegovu karijeru, a osim što je izgubio mjesto u svom tadašnjem klubu, izgubio je mjesto i u reprezentaciji Bosne i Hercegovini, kako je stručnom štabu jednostavno bilo i preko glave svih skandala koje je Ognjen stalno izazivao, te su za njega svi znali da itekako voli kada je u centru pažnje, te da bi ostvario taj svoj cilj, bio je u svakom trenutku spreman da sve uradi.

Ognjen Vranješ je sada novo pojačanje u AEK-u, a nekadašnji talenat Željezničara, Anel Šabanadžović je taj koji mu pravi društvo u ovom klubu. Naime, on je morao nedavno da prođe kroz prastari ritual u svijetu fudbala i klubova, pa su ga tako natjerali da popne na stolicu i da pred svima zapjeva.

Ognjen je bio tu prisutan, pa je tu cijelu situaciju zabilježio svojom kamerom, a onda je kroz smijeh spomenuo i Sašu Popovića, te ga je zamolio da reaguje kako je sada svima jasno da je Anel nova velika zvijezda čiji talenat ne smije da propadne, našalio se Vranješ ovom prilikom.

Preporučeno
Loading..