Kada pravimo planove za ljetovanje, svi mi težimo da potrošimo što manje novca, a da se što bolje provedemo i odmorimo, ali nažalost, rijetko ko može postići oboje. Kada su turisti u Novom Zelandu pronašli ponudu od 80 dolara (oko 140 maraka) sedmično za jednu sobu, bili su naprosto oduševljeni. Na slikama se sve činilo idealnim, pa im uopšte nije trebalo dugo da pristanu, ali ipak, realnost je bila nešto drugačija.

Naime, kada su stigli na svoje odredište imali su šta i da vide – obećana soba koju su našli po povoljnoj cijeli nije bila ništa drugo nego samo nadograđena praonica rublja u jednoj porodičnoj kući. To je bio i razlog zbog čega su vlasnici stavili tako nisku cijenu, ali ipak, na slikama su sakrili taj detalje, da se s jedne strane nalaze mašine, a s drugog maleni krevet sa ogledalom.

Ipak, gosti su se kako god naljutili jer im nije bilo naglašeno šta plaćaju, pa su tako izazvali haos sa svojim pritužbama. Inače su rezervisali smještaj preko jednog oglasa na internetu koji je ubrzo nakon toga i uklonjen.

Upravo iz ovakvih razloga biste i vi uvijek trebali da rezervišete samo preko pouzdanih stranica koje mogu da garantuju da su oglasi koje oni nude potpuno istiniti, te da vas niko neće prevariti ako rezervišete na slijepo. Da li ste vi dosad imali nekih negativnih iskustava sa rezervisanjem smještaja na odmorima ili ipak idete samo preko provjerenih sredstava do svog cilja? Pišite nam u komentarima ispod našeg današnjeg članka, radujemo se čitati vaše priče!

Preporučeno
Loading..