Ovog oktobra, ovan upoznaje zanimljivu osobu, Bikovima stižu novi ljubavni problemi, Blizanac u konstantnoj trci sa vremenom, Rak se bavi odnosima s prijateljima, Lavovima je napeto na poslu, Djevicama je pak, nestabilno na polju finansija, Vaga troši mnogo više nego što zarađuje, Škorpija se mora potruditi oko svog partnera, Srtijelac mora da vrijedno radi, Jarac krije veliku tajnu, Vodolija treba da radi na sebi, a Riba treba povesti računa o zdravlju i prehrani.

U nastavku ovo sve možete pronaći malo detaljnije.

Ovan
Na početku ovog mjeseca morate se skoncentrisati na završavanje ranijih obaveza kako vam cijeli mjesec ne bi bio previše aktivan i previše naporan. Ukoliko ne završite ranije zadatke, nećete imati vremena za relaksaciju i odmor ili za neki dobar provod. Odvojite dobar dio dana za poslovne aktivnosti, a kraj dana ćete imati susrete sa svojom porodicom i prijateljim. Ukoliko želite ostvariti veću finansijsku dobit, morat ćete se malo više potruditi.

U ovom mjesecu, upoznat ćete jednu jako interesantnu osobu. Ipak, znate da vi nikad ne bi mogli prevariti vašeg partnera, previše je emocija i ljubavi između vas. Veliki broj parova prolaze kroz krizu, posebno kad je veza duga i kad emocije splasnu. Konstantno morate raditi na usavršavanju vaše veze te tražiti riješenje za probleme kojih može biti samo više. Jako ste osjetljivi na promjenu vremena i kako mjesec prolazi tako će vam biti sve napornije te ćete se teže prilagoditi vremenskim uslovima. Na svaku najmanju promjenu vš organizam će reagovati burno i nećete imati snage da radite bilo šta.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Preporučeno