Estradna umjetnica Zorica Brunclik je osim po svojim pjesmama i drečavo rozom kosom, poznata i po svom jako burnom ljubavnom živtou. Za one koji nisu upoznati sa ovim informacijama, Zoricase udavala čak četiri puta, a izgleda da je brak sa poznatim harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom i zadnji, jer su njih dvoje već dugi niz godina zajedno. Kada se sagleda čitava sutiacija, njih dvoje imaju jako dobar brak i dobro se slažu i razumiju, što u prijašnjem ljubavnom životu Zorice, to baš i nije bio slučaj.

I prije nego se odlučila za Kemiša, Zorica je bila udata za jednog harmonikaša čije je ime Ljuba Kešelj, a i pored toga što su bili zaljubljeni jedno u drugo, nakon što su stupili u brak, shvatili su da žele totalno različite stvari od života, pa su se na kraju razveli prije nego li je došlo do nekih većih problema, pa su onda nakon toga ostali u dobrim odnosima. Kao plod njihove ljubavi, dobili su kćerku Miljanu, a nakon razvoda je Ljuba dosta često govorio kako je Zorica loša majka te je krivio uprav nju zato što se njegova kćerka udaljila u potpunosti od njega. Rekao je da je posljednji put razgovarao sa svojom kćerkom kada je ona napunila 18 godina, i da ga od tog dana totalno izbjegava.

Ukoliko redovno pratite Zvezde Granda, onda ćete se sigurno sjetiti Zoricinog nekadašnjeg muža, jer je prije dvije sezone bio jedan od članova žirija, a tada je podigao veliku prašinu svojim komentarima kojima je opisivao pojedine takmičare. Zorica i on već dugo nisu u dobrim odnosima, pa s toga izbjegavaju i komuniciranje. Obzirom na ono šta je pokazao kao član žirija, i ne čudi mnogo odnos između njih dvoje.

Preporučeno