Zvezde Granda je u svakom slučaju najpopularnije muzičko takmičenje u našem regionu, a posljednja emisija je nekim kandidatima donijela prolazak u polufinale, dok je pak nakon toliko vremena poslala kući.

Jedna od najpoznatijih ovosezonskih učesnica u ovom takmičenju je u svakom slučaju Džejla Ramović koja iz kruga u krug kupi najbolje komplimente, kako od članova stručnog žirija, tako i od publike čija je srca davno osvojila, još na svojim prvim nastupima. Ipak, ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, izgleda da je ovog kruga jedan drugi takmičar oteo Džejlinu popularnost.

Naime, riječ je o Adiju Šošeu, koji je ispao u ovom dijelu takmičenja, a čiji je mentor bio Đorđe David. To je mnoge razočaralo, pa su tako skoro svi komentari ispod Youtube videa posljednje emisije Zvezde Granda bili upućeni njemu, te su njegovi fanovi i svi gledatelji ove popularne emisije odlučili da mu pokažu da i dalje ima njihovu podršku, te da oni smatraju da je nepravedno ispao, te da bi ga najradije oni vratili u takmičenje.

Naravno, i prije se dešavalo da produkcija pod pritiskom publike ili čisto jer smatraju da je neko od kandidata nepravedno ispao iz takmičenja, vrate nekog od učesnika, ali ovaj put to nisu spominjali, niti da postoji ta mogućnost, niti da postoje kandidate koje bi pod svaku cijenu voljeli da vide u finalu ili barem da se u polufinalu još jednom nađu na sceni, te da im pruže priliku da zapravo pokažu koliko vrijede i koliko su talentovani, a Adi to u svakom slučaju jeste.