Slika koju vam donosimo nećete vjerovati nastala je samo desetak minuta nakon poroda Bojane Barović. Djevojčica je kao što znamo nazvana Leon, za što se bračni par veoma brzo složio. Iako je ova fotografija nastala odmah nakon rođenja male Leone, Nikola Rokvić je odlučio tek skoro da podijeli ovu sliku dvije godine nakon rođenja djevojčice. Ono kroz šta žene prolaze prilikom porođaja muškarci ne mogu ni da zamisle, ostaje im samo da budu zauvijek zahvalni na poklonu koji su dobili od Boga.

Porođaj i postanak potomstva nauka još uvijek ne može u potpunosti da objasni, tako da svi trebamo biti svjesni koliko je to teška i komplikovana stvar. Mnogi bračni parovi se slikaju odma poslije poroda sa svojom bebom, naravno jer je to jedan od najljepših i najvažnijih trenutaka u njihovim životima, jedan veoma bitan za obilježiti. Ali ono što razlikuje Nikolu i Bojanu od drugih možete i sami pogledati. Naime bračni par je odlučio da zamijeni uloge.

Pa tako na slici možemo vidjeti Nikolu u krevetu kako drži bebu u ulozi majke djeteta, a Bojanu koja se porodila prije desetak minuta kako stoji na nogama kraj kreveta. Ono kroz šta žene prolaze nijedan muškarac ne može da osjeti, ali ko što je Nikola pokazao on je tu da bude uz svoju suprugu svaki trenutak tog puta i da dijeli njenu bol.

Ova slika je oduševila mnoge kada se našla na društvenim mrežama prije par dana, i samim tim i nasmijala mnoge. Šta vi mislite kakav je Nikola u ulozi majke?

Preporučeno
Loading..