Biljana Jevtić i Aca Ilić spadaju u red najskladnijih parova na estradnom nebu Srbije. Poznati su po tome što imaj jedan jako skladan brak i vode porodičan život koji je izuzetno miran. Oni iz svog braka imaju sina Ivana koji se inače jako malo ili gotovo nikako ne ekponira u medijima.

Njihov sin je pretprošle godine postao punoljetan a taj dan je posebno bio dirljiv za Aconija.
Inače Ivan je jako ozbiljan mladić, završio je gimnaziju a muzikom se također bavi kada ima slobodnog vremena. Međutim, iako se bavi muzikom iz hobija nema namjeru da krene stopama svoga oca.

Otac je rekao da nikada nije zapjevao pred njim. On je jako stidljiv i mladić koji pokazuje poštovanje i nikada neće da pusti glas pred svojim roditeljima.
Inače, Aleksandar Aca Ilić je poznati pjevač narodne muzike. Osvojio je u svojoj karijeri nekoliko nagrada a snimio je čak nevjerovatnih petnaest albuma te je na nekolikcini festivala nastupao. U Beogradu živi sa svojom suprugom i već pomenutim sinom Ivanom.

Inače, javne ličnosti su poznate po tome da vode jako raskalašene živote te da su njihovi porodični životi uglavnom kratkoročni i da ne traju dugo. Taj trend je sveprisutan na estradi ali generalno u šoubiznisu i rijetki su primjeri  kada neki brak na estradi opstane. Međutim, njih dvoje su primjer kako treba da izgleda brak i kako se ponašaju zrele i osobe koje imaju fin odnos i poštovanje jedno prema drugima.

Preporučeno
Loading..