I u ovom članku se dotičemo teme koja je usko povezana sa zločinom koji se desio u Srbiji u posljednjih deset godina i koji je još uvijek pod znakom misterije, a to je naravno ubistvu koje se desilo u predgrađu Borče, kada je svirepo ubijena poznata srpska pjevačica Jelena Marjanović.

Prvi u kojeg je uperen prst sumnje je njen muž Zoran MArjanović, što je i očekivano, jer se uvijek sumnja na najbliže, a on je i bio tu na nasipu, dok je njihova mala kćerka bila u automobilu.

Ona u tom momentu nije ni znala šta se dešava, zbog toga što joj je otac kazao da ide da joj kupi igračke, a kako srpska javnost i navodi, on je izašao i ubio svoju suprugu. Preko 120 osoba je u zadnjih par godina svjedočilo i davalo svoje iskaze ali visoki sud u Beograd još uvijek nije uspio da imenuje ko je zapravo ubica poznate pjevačice.

Veliki broj je onih koji su to mogli da urade, a išlo se tako daleko da je u stvari ubica neko od poznatih političara ko je imao aferu s njom, i da je taj isti političar bio slijepo zaljubljen u nju, a kada je vidio da ona ne želi da se razvede lišio ju je života. Prošle godine je čak došlo i anonimno pismo iz Švicarske, u kojem se sumnjiči njena rođena svekrva da je sa vradžbinama omanđijala jednog razbojnika i još mu dodatno platilada smakne njenu snahu.

Ovog puta je Sud iz Beograda raspisao i potjernicu za biciklistom koji je viđen na nasipu gdje je drugog aprila ubijena Jelena. On je tada na sebi imao zelenu duksericu i masku preko lica, a osim njega, trega se i za starijim tipom BMWa koji je stariji od 1994. godine, sa njim je najvjerovatnije pobjegao zločinac.

Preporučeno