Mnogobrojne situacije postoje koje u svakodnevnom životu mogu da ostave ljude bez teksta pa ne možemo ni vjerovati da je to ustvari moguće. Situacije znaju nekada da butu doliko nerealne i nevjerovatne, pa se često možemo poslužiti floskulom da takva situacija može samo da se vidi u filmovima ili serijama. Mi vam u nastavku donosimo jednu krajnje neobičnu priču iz Velike Britanije.


Naime riječ je o jedno srednjovječnom paru koji je imao jedan jako skladan porodičniživot i imali su čak i troje djece te su nakon toga odlučili da pored toga više neće imati nasljednika. Međutim oni su čak otišli i jedan korak dalje kada je suprug odlučio da uradi vazektomiju.

Međutim, nakon nekog vremena su saznali da mu je supruga u drugom stanju. Ona je imala sve simptome trudnoće – umor, promjene raspoloženja, apetiti pojačan, povraćanje. nJEN SUPRUG tIM bRUNNEL JE BIO POTPUNO FRAPIRAN, uSLIJEDILE SU VELIKE SVAĐE I SUKOBI I ON JE SMATRAO DA GA JE SUPRUGA PREVARILA. oN JE HTIO DA SE RAZVEDE OD NJE.

Nakon toga odlučili su da posjete doktora i da utvrde da li je trudna. Ispostavilo se da je supruga u drugom stanju. Otišli su poslije i do klinike u kojoj je mužž radio vazektomiju. Tamo su im rekli da taj zahvat vazektomije nije bio uspješan. Kada su to čuli on je bio sretan jer zapravo tada je bilo jasno zašto je njegova supruga trudna i da je dijete zapravo njegovo.

Preporučeno
Loading..