Svima poznazta britanska glumica i manekenka je Kelly Brook. Svi oni koji prate njen profil, njen rad i njene uspone, znaju da je ona bila proglašena jednom od najzgodnijih žena na cijelom svijetu. Međutim, kada ju danas vidite kako ona danas izgleda kaako je nabacila sigurno 10 kilograma viška, ostat ćete bez teksta.

Tako da svi oni koji znaju kako je ova manekenka i britanska glumica Kelly izgledala i svi koji prate njen rad su ostali bez riječi i teksta kada su vidjeli koliko se ugojila. Također, ova glumica je uprkos velikim kilogramima koje je dobila, uspjela da nosi sa stilom , kao što i sami možete da vidi na slikama koje ona redovno postavlja na društvenim mrežama, i koje ostavljaju bez teksta.

Ona više nije mršava kao što je prije bila kakva je nekada bila, ali kako kažu njeni modni kreatorri, ova je manekenka uspjela da se iznese s tim, i da pronađe haljinu koja je istakla samo one obline koje treba da istakne.

Dok sa druge strane dok se nekim nije ovo svidjelo, drugi su istakli kako njoj je jako lijepo i pristaje joj što se udebljala, nekako se viid na njenom licu, da joj stoji što je punija. Ali, mišljenja su uvijek podijeljena kada je u pitanju ona, njeni pratitelji su uvijek na njenoj strani.

Preporučeno